Formål

Forældreforeningen er forpagter af Rønnede hallens Cafeteria, og formålet med foreningen er at støtte ungdommen i Rønnede Idræts Forening økonomisk. Driften af Cafeteriet giver hvert år et overskud, der bliver fordelt til de forskellige ungdomsafdelinger.

Pengene kan bl.a. bruges til:

  • Rekvisitter
  • Turneringer
  • Træningslejre
  • Afslutninger
  • Oplevelser
  • Stævner/Landsstævner
  • Lej en kendt
  • Lej en foredragsholder

Vær med

Som medlem af Forældreforeningen er du gennem frivilligt arbejde i Cafeteriet, med til at give dine børn og deres kammerater mulighed for at få nogle gode oplevelser. Du lærer nye mennesker at kende på en anderledes måde fordi du som medlem indgår i et unikt netværk med andre forældre.

Hvordan bliver jeg medlem

Det koster ikke noget at være medlem af Forældreforeningen, du skal blot udfylde indmeldingsblanketten på hjemmesiden eller tage en folder i Cafeteriet, folderen afleveres i udfyldt stand, i Cafeteriet. Det eneste vi beder om er at du tager en vagt i Cafeteriet, foreks. en gang om måneden.

Hvad går pengene til

Igennem årene har vi bla. haft fodboldspillere på tur til Sverige, Holland m.m, Gymnastik hold i Italien, Badminton til Danmarksmesterskab, de har også haft besøg af Peter Gade. Listen er lang, og uden Forældreforeningens støtte ville det have været svært at gennemføfe disse ting.

Kig ind

Kom op i Cafeteriet og se hvad der foregår, tag en snak med dem der står bag disken. Alle kan bidrage med en vagt. Lad dig ikke afskrække af at du skal lave en fransk hotdog eller en gang pomfritter - det er meget nemmere end du tror.

Nyt fra Forældreforeningen

Cafeteria Cafeteria Rønnede hallens Cafeteria må desværre holde lukket nogle dage i august måned, fordi vi mangler frivillige som kan tage nogle vagter.Har du lyst til at hjælpe, så cafeteriet kan holde åben for vores børn og unge, kan du kontakte forælderfor Læs mere
Friskpresset juice i cafeteriaet Friskpresset juice i cafeteriaet Som noget nyt er det nu muligt at købe friskpresset juice i cafeteriaet. Prøv en af vores 4 forskellige juicer og find din favorit. Læs mere
Rønnede Hallens Cafeteria Rønnede Hallens Cafeteria Rønnede Hallens cafeteria er drevet af Rønnede Idrætsforenings Forældreafdeling, og overskuddet af driften går til ungdommen i klubberne i Rønnede Idrætsforening. Cafeteriaet bliver passet af frivillig ulønnet arbejdskraft. Cafeteriaet er... Læs mere

Kontakt os

4683 Rønnede
Telefon: 27 95 35 16
CVR: 76402752

Tilmelding og betaling

 
Vi modtager følgende kort ved online betaling.
 
dankort
Du er her: Home Afdelinger Støtteforeninger Forældreforeningen